off-canvas goes here

Despre

 Big Promotions este direct importator si distribuitor de materiale si obiecte promotionale in Romania. Datorita raportului bun intre pret si calitate, materialele promotionale comercializate de BigPromotions.ro pot fi comandate atat de reselleri cat si de companii. In afara de serviciul de import de materiale promotionale, BigPromotions.ro va ofera si serviciul de personalizare a acestora prin diverse metode ce se aplica in functie de material sau de grafica.

 

Avantajele obiectelor promotionale ca si metoda de promovare si branding

Bugetele alocate pentru acest tip de promovare se pot reduce la jumatate comparativ cu publicitatea traditionala. Atunci cand oferi ceva, poti sa primesti altceva in schimb - acesta este mesajul pe care produsele promotionale il transmit de peste 125 de ani. 

Numeroasele avantaje pe care promovarea prin intermediul materialelor promotionale le ofera sunt deja binecunoscute, de aceea ele sunt luate in calcul de aproape toate strategiile de marketing. Exista, insa, anumite momente in care este recomandat ca reprezentantii companiilor sa aleaga o astfel de metoda de promovare? 

Unul dintre avantajele mentionate de aproape toti specialistii in marketing este reprezentat de costurile scazute ale acestui gen de promovare. De exemplu, o campanie media pentru care s-ar cheltui un buget de 40.000-50.000 de euro, poate fi substituita de un buget pentru obiecte promotionale redus pana la jumatate din cost. De cele mai multe ori, costurile depind foarte mult de obiectivul campaniei si marimea grupului tinta.  De la an la an, gama obiectelor promotionale oferite de companii se diversifica. De cele mai multe ori sunt alese instrumente care ajuta in procesul muncii (produse de birotica, produse IT: USB devices, MP3 player, articole de imbracaminte etc.), iar, derivand de la aceasta functie, oferta de promotionale poate ajunge la obiecte de amuzament, relaxare si timp liber sau obiecte decorative, accesorii pentru masina si multe altele.

Search